Image

Stomatologie Generală

Încă din cadrul primei vizite veti cunoaste echipa noastra de medici, personalul prietenos si placut, precum si dotarile moderne ale clinicii, care ne ofera posibilitatea de a va promite un tratament dentar de cea mai buna calitate.

Consultații de specialitate

Va oferim posibilitatea realizarii unei consultatii profesioniste, in cadrul careia va vor fi prezentate optiunile de tratament, concretizate in Planul de Tratament, ce contine interventiile recomandate, structurate pe faze, durata de realizare si costuri asociate.

Fie că ai nevoie de o consultație de specialitate sau te confrunți cu o urgență medicală, echipa noastră de specialiști se asigură că beneficiezi de un diagnostic corect și de un tratament personalizat și eficient astfel încât să nu ratezi niciun zâmbet.
Image
Image

Urgențe stomatologice

In situatia aparitiei unor probleme dentare neprevazute si care necesita tratament stomatologic de urgenta pacientii clinicii pot primi ingrijiri dentare de urgenta la standardele cu care sunt obisnuiti in timpul tratamentelor uzuale din timpul programului de lucru.
Serviciul este disponibil și pentru copii?
 • da, este atât pentru adulți cât și pentru copii
 • este disponibil și pentru pacienți "din afara" Clinicii
 • au prioritate clienții Clinicii

Pedodonție: Stomatologie pediatrică

Este specialitatea stomatologica limitata de varsta, care desfasoara masuri de preventie terapeutice pentru copii si adolescenti, cuprinzandu-i si pe cei cu necesitati speciale de tratament.
Dentiție pentru copii
 • Importanța și tratarea dinților de lapte
 • Tratarea cariilor în dentiția mixtă
 • Tratamente de canal
 • Igiena orală a copilului
Image
Image

Ortodonție dentară

Conceptul de aparat dentar este folosit in Ortodontie, specialitate a stomatologiei care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, a rapoartelor dintre acestia, dar si a rapoartelor dintre oasele maxilare.
Tratamentul ortodontic
 • Corectarea rapoartelor dintre cele doua maxilare
 • Schimbarea formei acestora
 • Fixarea unui aparat dentar

Profilaxie dentară

Prevenirea imbolnavirii dentare,dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente.
Servicii oferite:
 • indrumari privind igiena orala ( tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare)
 • detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa
 • fluorizare locala cu ajutorul gutierelor
 • sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia
 • detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj profesional
Image
Image

Parodontologie dentară

Desi afectiunile parodontale (gingivita, parodontita, parodontoza avansata) afecteaza in mod surprinzator 1 din 3 adulti, rezultatul final fiind pierderea dintilor, aceastea sunt tratate cu superficialitate de catre majoritatea pacientilor.
Tratament parodontoză
 • Operatie Parodontala Regenerativa
 • Tratament Parodontoza cu Laser

Endodonție dentară

Este specialitatea care se ocupa cu tratamentul canalului radicular si reprezinta baza stomatologiei, deoarece durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament.
Tratamentul de canal
 • Îndepartarea tesutului vascular nervos
 • Curatarea, largirea si sterilizarea acestor canale
 • Obturatia de canal
Image
Image

Odontologie

Odontologia este o ramură a anatomiei, care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.
În studiile de stomatologie generală se recomandă tratarea în mod adecvat a dinților din stadille incipiente ale dezvoltării unor afecțiuni dăunătoare. Totuși, cea mai simplă măsură de prevenție a acestora este alimentația sănătoasă și stabilirea unui program de igienă care să fie respectat cu strictețe.
Image

Estetică Dentară

Tratamente stomatologice pentru dinți sănătoși, albi și foarte bine aliniați

Tratamente stomatologice pentru un zâmbet plăcut și atrăgător

Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator

Estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala.
" Când te dor dinții, uiți de durerea de picioare! "

Cosmetică dentară

Procedurile principale aplicate

Tratamentul de albire dentara este unul din cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda aspectului exterior. Exista multe tehnici de albire la ora actuala, printre care in ultimii ani s-a evidentiat albirea cu ajutorul lampii cu plasma (ZOOM) si mai nou albirea cu ajutorul laserului.

Folosirea laserului in albirea dintilor este mai putin invaziva pentru smalt, decat cea clasica, iar durata medie a manoperei fiind de 20 de minute, mult mai putin decat durata manoperei conventionale. Aplicarea tratamentului de albire cu laser ofera rezultate neasteptate chiar pentru pacientii cu dantura sensibila.

Fatetarea dentara reprezinta o procedura stomatologica restaurativa ce se incadreaza in categoria esteticii dentare, deoarece poate imbunatati forma, pozitia, aspectul si culoarea dintilor.

Fatetarea poate fi realizata pe un singur dinte sau pe mai multi, chiar pe intreaga portiune a arcadelor vizibila in timp ce zambim – de obicei pana la 5 dinti anteriori pe fiecare arcada. Fatetele ceramice pot rezolva probleme precum: spatieri si diasteme (strungareata) ,fracturi de unghiuri in smalt si fisuri ale dintilor, discromii datorate tratamentelor endodontice, medicamentelor sau fluorozei, eroziunea smaltului, dinti strambi, inegali si nealiniati corect obturatii mari inestetice pe dintii anteriori, hipoplazii de smalt, amelogeneza imperfecta, dinti prea scurti, dinti cu o rotatie usoara, dintii conoizi

Una dintre cele mai interesante metode de a pune in evidenta dintii frumosi este aplicarea unei bijuterii dentare – o bucatica stralucitoare de cristal sau metal pretios ce va adauga un plus de stralucire zambetului dumneavoastra. Considerate o forma de arta corporala, bijuteriile dentare nu produc nicio vatamare dintelui si reprezinta o transformare complet reversibila.

Denticoramed

Rezultate remarcabile
 • Albire dentară
 • Coroane dentare
 • Fațete
 • Remodelare dentară
Fără efecte secundare
 • Implanturi dentare
 • Solutii estetice ortodontice
 • Incrustațiile dentare
 • Reconturare gingivală
 • Stim cu totii ca zambetul este cartea de vizita a oricaruia dintre noi si de aceea, Clinica de estetica dentară Denticoramed Ploiești oferă șansa de a avea un zambet de invidiat.
 • Tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar echipa clinicii de estetica dentara Denticoramed va poate ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar.

Smile Design

Tratamente restaurative sau cosmetice prin care se poate schimba estetica zambetului, prin îmbunătățirea armoniei, a culorii și a formei dinților.
Image

Protetică și implantologie

Pierderea a unuia sau a mai multor dinti de către pacient duce la dezechilibrarea aparatului dentomaxilar din punct de vedere funcional cât si estetic.

Tehnici moderne și soluții eficiente

Pacientii protezati printr-un implant dentar sau prin mai multe implanturi dentare recastiga abilitatea de a manca aproape orice si zambesc cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil.

Prin inserarea implantelor dentare se pastreaza integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare), reducand inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinti.
Pierderea dinților reprezintă o adevarată problemă, chiar daca înlocuirea acestora, din păcate, este frecvent amânată sau chiar ignorată.

Chirurgie Dentară

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.
01. Implanturi dentare
Înlocuirea dintilor lipsa prin introducerea intraosoasa a unei radacini dentare artificiale pe care se construieste ulterior o lucrare protetica.
02. Odontectomii
Reprezinta extractia unui dinte aflat intraosos in incluzie dentara. Este o manopera chirurgicala ce necesita incizia mucoasei, urmata de indepartarea osului acoperitor. Dupa ce aceste deziderate au fost indeplinite se continua operatia ca si la o extractie normala,fiind totusi uneori necesara sectionarea dintelui pentru a putea definitiva operatia. Dupa ce dintele a fost indepartat se face sutura cu fire neresorbabile ce se vor indeparta in 7 zile.
Image
03. Extractii dentare
Sunt cele mai frecvente interventii chirurgicale stomatologice si constau in indepartarea dintelui din alveola dentara.
04. Aveolotomii
Este metoda chirurgicala prin care se face extractia radacinilor dentare dupa descoperirea lor
05. Chirurgie parodontala
Detartraj subgingival, chiuretajul pungilor parodontale, gingivectomii, gingivoplastii, aditie de os.
Image

Rezultate pe termen lung

Implanturile dentare sunt realizate din materiale de calitate, biocompatibile cu organismul, astfel că oferă o eficiență crescută. Iar datorită dezvoltării și îmbunătățirii tehnologiei în domeniul stomatologiei, rata de succes este ridicată.

Cu o îngrijire corespunzătoare și o igienă dentară corectă, implanturile dentare pot rezista timp îndelungat.

Sunt făcute pentru a arăta, a se simți și a funcționa ca dinții naturali. Mai mult decât atât, oferă un plus de încredere pacienților care pot zâmbi, mânca și vorbi fără să își facă griji de modul în care arată.
Image

Programări
Stomatologie Generală

Telefon

0729 22.22.20

Suntem pregătiți pentru lucrări de calitate
Program de lucru
 • Luni - Vineri
 • Sâmbătă
 • Sunday
Ploiești, str. Domnișori nr14, bloc 7F, scA, ap3, parter