Medicina Muncii - Denticoramed
Control medical

Medicina Muncii

Se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Ce tipuri de servicii oferim?

În conformitate cu prevederile din Codul Muncii “O persoană poate fi angajată în muncă numai în baza unui certificat medical, care constată faptul că cel în cauza este apt pentru prestarea acelei munci.”

Angajatorul are obligația de a asigura accesul salariaților la serviciul de medicina muncii.
Examinari complete de medicina muncii care sunt necesare pentru:
  • Obținerea fișei de aptitudine în vederea angajării, controlului medical periodic, reluarea muncii pentru toate categoriile de angajați, inclusiv pentru cei expuși profesional la radiații ionizante.
  • Obținerea de adeverințe pentru diferite concursuri, cursuri de specialitate, adeverințe de șomaj sau pentru dreptul de ședere a cetățenilor străini.
  • Permisele de port armă, siguranța circulației, incluzând fișa de aptitudine de medicina muncii.
În urma examenului, medicul de medicina muncii poate decide că angajatul este:
  • Apt – adică are, din punct de vedere medical, capacitatea de a desfășura munca pentru care a solicitat examenul medical;
  • Apt condiționat – capacitatea lucrătorului este condiționată de respectarea unor recomandări de tip medical;
  • Inapt temporar în muncă – persoana nu este pregătită să lucreze pe postul solicitat datorită unei afecțiuni. În acest caz, după vindecare este nevoie de o reevaluare a stării de sănătate;
  • Inapt permanent în muncă – incapacitatea permanentă a persoanei de a se angaja pe acel post.
Image
Image

Despre

Medicina Muncii ca si ramura a Denticoramed Ploiesti, este un proiect de suflet, dezvoltat din dorința de a oferi servicii medicale la standarde profesionale înalte, de către o echipă de medici cu experiență și un personal medical căruia îi este mereu insuflat respectul față de pacient.
Am pornit la drum în 2012 cu dorinţa de a acoperi o nevoie existentă la acel moment pe piaţă, pentru ca mediul economic aflat în continuă dezvoltare să beneficieze de servicii de medicina muncii, analize de laborator şi alte câteva specialităţi asociate, la cel mai înalt nivel.

Programări
Medicina Muncii

Telefon

0729 22.22.20

Suntem pregătiți pentru lucrări de calitate
Program de lucru
  • Luni - Vineri
  • Sâmbătă
  • Sunday
Ploiești, str. Domnișori nr14, bloc 7F, scA, ap3, parter