Image

Despre Denticoramed Ploiești

Suntem un Centru Medical privat din Ploiești deschis pentru dumneavoastra din anul 2016 și suntem specializați în stomatologie generală, medicina muncii și recuperare medicală
Image

Dr. Răzvan Cojocaru

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară " Carol Davila" - specialitatea implantologie și profesează ca Medic Stomatolog începând cu 2012.
Dr. Răzvan Cojocaru este căutat și apreciat pentru profesionalismul desăvârșit, metodele de lucru eficiente și rapide.
Îmi place să ajut oamenii în general, iar profesional îmi doresc să îi ajut să scape de un clasic: "frica de dentist". Am satisfacția și dorința ca la final să văd doar pacienți mulțumiți!
Cu o abordare blândă și metodică, Dr Cojocaru a devenit preferatul copiilor. Agreează un raport natural și egal cu pacienții și îți va explica fiecare pas în detaliu.
În afara cabinetului poate fi găsit într-un colț de munte, în drumeții sau acasă citind o carte de specialitate.

Echipa noastră

Pilonul nostru de bază este confortul pacienților. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire pentru dumneavoastră. De la chirurgie maxilo-facială, la cosmetică dentară, medicina muncii sau recuperare medicală, ne asigurăm mereu să aveți un zambet luminos pe față.

Denticoramed

Stomatologie Generală
Pasiunea pe care o investim în serviciile stomatologice, personalizate și întotdeauna explicate în detaliu, selectarea cu rigurozitate a tehnologiei și echipei medicale au câștigat încrederea pacienților noștri pe termen lung.
Medicina Muncii
Medicina muncii înseamnă, în primul rând, responsabilitatea socială a companiilor față de sănătatea angajaților lor și este oferită prin servicii specializate, prin personal cu o foarte mare experiență și adaptate perfect nevoilor, riscurilor și specificului fiecărei companii în parte.
Recuperare Medicală
Totul se desfășoară sub îndrumarea unor specialiști, după un control medical în prealabil, ce vizează identificarea problemelor de sănătate și prescripția individualizată conform ultimelor protocoale terapeutice.
Program de lucru
  • Luni - Vineri
  • Sâmbătă
  • Sunday
Ploiești, str. Domnișori nr14, bloc 7F, scA, ap3, parter